Cineplexx : Porodični dani 9-15. novembar – bumradio018.rs

bumradio018.rs

From the blog

Cineplexx : Porodični dani 9-15. novembar

Mame, tate, mališani, imamo za vas dobre vesti! Cineplexx Porodični dani  postaju bogatiji, raskošniji i traju duže! U periodu od 9. do 15. novembra u bioskopu Cineplexx Niš će se održati po prvi put manifestacija pod nazivom „Porodični dani – festival dečijeg filma” uz prikazivanjenajpopularnijih naslova za najmlađe iz protekle godine i specijalnu cenu ulaznice. Ali to nije sve! Manifestaciju će zatvoriti svetska premijera filma „Čudo“*, ostvarenje inspirisano najčitanijim bestselerom Njujork tajmsa o dečaku Avgustu Pulmanu. 

Sve postojeće i buduće korisnike Cineplexx bonus i Porodičnog film kluba očekuje specijalna cena bioskopske ulaznice za filmove sa „Porodičnih dana“ – 180 dinara za 2D i 280 dinara za 3D. Karte su već u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Niš.

Tokom „Porodičnih dana“, na velikom platnu bioskopa Cineplexx Niš biće prikazano čak 25 filmova, među kojima se nalazi osam novih naslovašest nagrađivanih filmova i jedna svetska premijera.  

Ukoliko ste propustili da pogledate „Tajne avanture kućnih ljubimaca“, „Pevajmo“, „U potrazi za Dori“, „Štrumpfove: Skriveno selo“, „Vajanu“ ili želite ponovo da uživate u nekom od filmova iz bogatog, repriznog programa manifestacije, iskoristite priliku da to uradite po specijalnoj ceni ulaznice. 

Pored filmova koji su obeležili proteklu filmsku godinu, tokom „Cineplexx Porodičnih dana“ na velikom platnu biće prikazano i šest filmova, koji su osvojili bezbroj nominacija i nagrada na filmskim festivalima širom sveta. Film „Crvena kornjača“ je dobitnik specijalne negrade žirija na ovogodišnjem filmskom festivalu u Kanu i nominacije za nagradu Oskar, „Usnula devojka“ je nagrađivana šest puta i nominovana čak 22 puta u više kategorija: za najbolji film, glumicu, scenario…na festivalima u Australiji, Berlinu, Buenos Airesu, Sijetlu, Melburnu, Nešatelu, dok je „Crveni pas“ dva puta nominovan ove godine za najbolji film.

Da je Srbija deo Holivuda kada su filmovi u pitanju, govori i činjenica da će svi posetioci samo u bioskopu Cineplexx Niš poslednjeg dana festivala, 15. novembra imati ekskluzivnu priliku da pogledaju svetsku premijeru neverovatne tople priče inspirisane bestselerom Njujork Tajmsa „Čudo”, u kojoj glavne uloge tumače Džulija Roberts, Džejkob Trembli i Oven Vilson.

Raskošni dečiji filmovi ove jeseni će otvoriti vrata ka maštanju, razbibrizi i uživanju, a najmlađima ćemo filmski doživljaj obojiti radionicama, brojnim animacijama, igrama i poklonima.

Više informacija o rezervaciji i prodaji karata i kompletnom programu možete pronaći na sajtu www.cineplexx.rs.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Budimo u dnevnom kontaktu, na mreži svih mreža