Đorđe Miljenović (Sky Wikluh) izdaje čak 2 studijska albuma! – bumradio018.rs

bumradio018.rs

From the blog

Đorđe Miljenović (Sky Wikluh) izdaje čak 2 studijska albuma!

Multi-talentovani muzičar Đorđe Miljenovića, nama poznatiji kao Skaj Vikler istovremeno izdaje cak 2 studijska albuma.

Tematski, ovo je svakako jedan od najličnijih i najintimnijh muzičkih opusa koje smo verovatno ikada imali prilike da čujemo na domaćoj rok sceni koje osnivač i vlasnik Mascoma, Slobodan Nešović Loka najavljuje kao “apsolutno muzičko čudo, na koje je naša rok scena čekala već 30 godina”.

Miljenović je na albumima studiozno radio više od dve godine, sa velikim timom saradnika i gostujućih umetnika, među kojima su Sergej Trifunović, Oliver Nektarijević, Ana Stanić, Ivana Vukmirović i drugi.
U mešavini roka i bluza, autentičnim pripovedačkim manirom pevanja, Miljenović nas vodi kroz najličnije momente svog života, otvoreno, iskreno i bez patetike. Tekstovi svakako primarno nose ove pesme, ali ih istovremeno prati i vrhunska muzika.

Najvernija publika imala je već prilike da čuje singlove Prelepa katastrofa, Nisam dobro i Umirem ti na rukama i uživo, uz pratnju Miljenovićevog koncertnog benda, sačinjenog od vrsnih muzičara (Lav Bratuša, Janko Mostarlić, Milan Mika Aćimović, Đorđe Todorović, Milorad Matić i Marko Milošević MKDSL).

Albumi “Amovi” i “Sam pao sam se ubio”, na CD-u, naći će se u redovnoj prodaji od četvrtka, 29. juna.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Budimo u dnevnom kontaktu, na mreži svih mreža