Eleven iz serije “Stranger Things” u spotu za pesmu “Find Me”! – bumradio018.rs

bumradio018.rs

From the blog

Eleven iz serije “Stranger Things” u spotu za pesmu “Find Me”!

Britanski dvojac Sigma predstavlja prvi singl sa drugog studijskog izdanja! Pesma se zove “Find Me”, a nastala je u saradnji sa pevačicom Birdy.

Dvojac se pozabavio produkcijom nove pesme u saradnji sa producentom koji se krije iza imena TommyD (KT Tunstall, Corinne Bailey Rae, Kanye West, Emeli Sandé), a pevačica Birdy je pesmu upotpunila osim vokalno, i sviranjem klavirskih deonica.

Za singl “Find Me” ft. Birdy je snimljen i video spot, u kom takođe glumi Eleven (Millie Bobby Brown) iz serije “Stranger Things”.

Sigmin uspeh je počeo singlom “Nobody To Love”, koji ih je lansirao na svetsku muzičku scenu. Ubrzo nakon toga, usledili su singlovi “Changing” ft. Paloma Faith, “Coming Home” ft. Rita Ora, “Glitterball” ft. Ella Henderson, “Higher” ft. Labrinth, kao i debitantski album “Life”, koji nasleđuje novo studijsko izdanje o kom još uvek nije poznato puno informacija.

Takođe, pesmom “Cry” ft. Take That, Cameron Edwards i Joe Lenzie su ostvarili jednu od najzanimljivijih britanskih pop saradnji 2016. godine, a novi singl “Find Me” ft. Birdy će sigurno pratiti uspeh pomenute kolaboracije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Budimo u dnevnom kontaktu, na mreži svih mreža