EMINA JAHOVIĆ I AMEL ĆURIĆ OBJAVILI DUET POD NAZIVOM “KOST”. – bumradio018.rs

bumradio018.rs

From the blog

EMINA JAHOVIĆ I AMEL ĆURIĆ OBJAVILI DUET POD NAZIVOM “KOST”.

emina-i-amelMuziku za “Kost” radio je Marko Đurašević – Mahoni, tekst Miloš Roganović, aranžman i produkciju Marko Đurašević i Miloš Roganović, snimano je i miksano u BB Music Studiju, Beograd, mastering je radio Vladan Popović  Pop.
Spot  za pesmu “Kost”  rađen je  u Zagrebu, a režiser i direktor fotografije je jedan od najpoznatijih hrvatskih reditelja, Dario Radušin. Sve je snimano filmskom kamerom i po visokim standardima, a snimanje je trajalo ceo dan i noć.

-Uradili smo izuzetan posao, pesma je fantastična, a spot nabijen emocijama i strašću. Svi smo prezadovoljni urađenim, a ja sam posebno srećan da je sve ispalo kako treba, jer mi je ovo prvi duet u karijeri. Emina i ja smo se savršeno uklopili i mislim da će publika to osetiti.- rekao je pobednik X  Factor Adria Showa iz 2015. Godine, Amel Ćurić.

– Energija između Amela i mene na snimanju spota je bila fantastična i sve smo završili brzo i lako. Sigurna sam da će se publici svideti pesma ‘Kost’, kao što je i meni kada sam je prvi put čula. Verujem da će se dugo slušati. – izjavila je popularna Emina Jahović Sandal.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Budimo u dnevnom kontaktu, na mreži svih mreža