Gaga se vraća na scenu sa novim studijskim izdanjem “Joanne”! – bumradio018.rs

bumradio018.rs

From the blog

Gaga se vraća na scenu sa novim studijskim izdanjem “Joanne”!

gagaLady Gaga  predstavila je svoj dugo očekivani studijski album “Joanne“. Na albumu se nalazi 11 novih pesama uz tri dodatne pesme na deluxe izdanju. „Ovim albumom želim da iznenadim fanove… Ovo je bilo jedno neverovatno iskustvo – poput traženja duše“ – rekla je Gaga. Pretpostavlja se da je naziv albuma “Joanne“inspirisan imenom Gagine tetke, restoran u Njujorku koji je u vlasništvu njenog oca se takođe tako zove – dok Gagino puno ime glasi: Stefani Joanne Angelina Germanotta.

Produkcijom su se pozabavili BloodPop (poznatiji kao Blood Diamonds), iskusni Mark Ronson, ali i sama Lady Gaga. Tokom rada na albumu Ronson je predložio da se u kreativni proces uključi frontmen psihodeličnog benda Tame ImpalaKevin Parker, ali i Josh Homme (član benda Queens of the Stone Age), koji je svirao gitaru na pesmi “John Wayne“. Sa druge strane, na Gagin lični poziv, indi folk muzičar Father John Misty je svirao bubnjeve. Na izdanju gostuje jedino Florence Welch (Florence and the Machine) i to na pesmi “Hey Girl“.

Prvi singl sa albuma, “Perfect Illusion“, je objavljen 9. septembra a prateći video na YouTube/VEVO kanalima broji preko neverovatnih 36 miliona pregleda:

Album “Joanne“ je od danas digitalno dostupan u Srbiji preko servisa Google Play i Deezer, dok fizičko izdanje stiže uskoro.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Budimo u dnevnom kontaktu, na mreži svih mreža