Kiropraktika – najbolji prijatelj vaše kičme – bumradio018.rs

bumradio018.rs

From the blog

Kiropraktika – najbolji prijatelj vaše kičme

Kiropraktika je tehnika koja se bavi dijagnostikom, lečenjem i prevencijom neuromuskuloskeletnog sistema. Kiropraktika podrazumeva ručno nameštanje i manipulaciju kičme, pršljenova, zglobova i mekih tkiva.

U savremenom svetu kiropraktika je treće najzastupljenije zdravstveno zanimanje. U prošlosti, postojale su određene kontraveze u vezi sa kiropraktikom, ali danas, kiropraktika predstavlja zdravstvenu granu koja je u ekspanziji.

U RUKAMA PROFESIONALACA

Abmulanta za rehabilitaciju FIZIOLIFE na čelu sa višim fizioterapeutom Aleksandrom Jovanovićem spec. spinalne manipulacije i moderne medicinske akupunture se bavi najnovijim metodama lečenja bola u koštano – zglobnom sistemu. Pimenom manipulativnih metoda svetski priznatih akademskih medicinskih tehnika i savremenih aparaturnih metoda brzo i efikasno rešavamo probleme bola u kičmenom stubu (diskus hernije, lumboishialgije (isijasa) cervikobrahijalgije) i bolove u zglobovima (ramena, lakta, kuka, kolena, skočnog zgloba, šake).

OLAKŠANJE ODMAH

Kod kiropraktičara se najčešće dolazi zbog tegoba kao što su: bolovi u kičmi, bolovi u leđima, bolovi u vratu, bol u ramenima, bol između lopatica, a najčešći razlog posete kiropraktičaru je bol u krstima, odnosno donjem delu leđa. Klinička istraživanja pokazuju da preko 80% pacijenata oseća olakšanje i prestanak bolova nakon posete kiropraktičaru.

Zbog kontraverzi koje su početkom prošlog veka pratile kiropraktiku, ponekad se postavlja pitanje da li je kiropraktika bezbedna.

APSOLUTNO BEZBEDNA

Naravno, kiropraktika je apsolutno bezbedna, pod uslovom da je sprovodi stručan i medicinski školovan kiropraktičar. Kada se sprovodi stručno i adekvatno, kiropraktika gotovo i da nema neželjenih efekata, a u više od jednog veka postojanja kiropraktike nisu zabaleženi slučajevi povreda prilikom kiropraktičkih tretmana.

Ukoliko ste prepoznali nešto od ovih simptoma, ambulanta FIZIOLIFE i BUM 018 vam poklanjaju 5 poklon vaučera za ovaj tretman.

Potrebno je da:

  1. podelite ovaj post sa vaše fb strane

2. tagujete tri prijatelja u komentaru na fb strani

3. lajkujete našu fb stranu

FIZIOLIFE
Hajduk Veljkova 25,  Niš

018/209-255; 061/1500534

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Budimo u dnevnom kontaktu, na mreži svih mreža