Koga je Srbija slušala i gledala u 2017. godini na VEVO/YouTube-u? – bumradio018.rs

bumradio018.rs

From the blog

Koga je Srbija slušala i gledala u 2017. godini na VEVO/YouTube-u?

Krajem decembra nismo uzbuđeni samo zbog praznika i dugo očekivanog odmora, već i liste najslušanijih, najboljih i najgledanijih izvođača u 2017. godini. Neki su ostvarili uspeh veoma brzo, neki povratili staru slavu’, a mi smo svih 365 dana uživali sa svima njima. Stoga, predstavljamo listu 25 najgledanijih spotova Universal Music izvođača 2017. godine u Srbiji!

**

Prvi na listi je Luis Fonsi sa spotom za planetarni hit “Despacito“, dok se remix iste pesme u Justin Bieber izvođenju našao na desetom mestu. “Despacito“ je jedina pesma koja se našla na listi iznad mlade srpske pop senzacije Marije Žeželj i njenog prvog singla “Dance Like Nobody's Watching“ čiji spot danas broji preko 14 miliona pregleda, a pesma je doživela veliki uspeh ne samo regionalno, već i širom planete. Činjenica da je sa svojim prvim singlom gledanija i slušanija od internacionalnih pop velikana kao što su Weekend, Katy Perry, Taylor Swift i drugi, samo potvrđuje da je Marija u prethodnih 6 meseci postala prva prava srpska pop princeza.

Treće mesto drži The Weeknd sa pesmom “Starboy“ feat. Daft Punk, dok je na mestu broj četiri, ali i četrnaest, mladi Shawn Mendes sa “Treat You Better“ There's Nothing Holdin’ Me BackAriana Grande je zauzela mesta broj pet, trinaest i dvadeset-jedan sa plesnim numerama “Side To Side““Into You“ i “Everyday“. Na šestom mestu je Jax Jones sa “You Don't Know Me“, na sedmom Katy Perry sa “Bon Appétit“, dok su na osmom ZAYN i Taylor Swift sa pesmom “I Don't Wanna Live Forever“ koja je bila deo soundtracka filma “Pedeset nijansi mračnije“ (Fifty Shades Darker). Lady Gaga se sa “Million Reasons“ našla na dvadeset drugom mestu, Jonas Blue su zauzeli dva mesta na listi i to osamnaesto i dvadeset treće sa pesmama “Mama“ i “Perfect Strangers“, dok je na samom začelju tabele Selena Gomez sa dva singla – “Bad Liar“ i “Fetish“.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Budimo u dnevnom kontaktu, na mreži svih mreža