Liam Payne objavio svoje prvo EP izdanje “First Time“. – bumradio018.rs

bumradio018.rs

From the blog

Liam Payne objavio svoje prvo EP izdanje “First Time“.

Liam Payne je iznenadio svoju publiku kada je umesto najavljenog debi albuma odlučio da objavi svoje prvo EP izdanje “First Time“.

 

Nakon što je nedavno najavio septembar kao mesec izlaska njegovog dugoočekivanog debi albuma, bišvi član pop fenomena One DirectionLiam Payne je iznenadio publiku svojim prvim solo EP izdanjem “First Time“. U instagram objavi je svojim fanovima objasnio da je nakon preslušavanja albuma koji je snimljen pre nekog vremena, shvatio da mu dobar deo pesama zvuči zastarelo, te da ne prenosi njegovo trenutno emotivno stanje. Ipak, dok se vraća u studio i aktivno radi na albumu, fanovima je predstavio četiri nove pesme na koje je, kako kaže, jako ponosan. Payne je takođe obećao da stvari idu u pravom smeru i da je jako uzbuđen oko muzike koju piše i snima i da jedva čeka da publici predstavi novi materijal.

 

Pesme koje se nalaze na EP-u su “Home With You““Depend On It““Slow“ kao i glavni singl “First Time“ na kom gostuje popularni reper French Montana! EP-u je prethodio niz hit singlova za koje se očekivalo da će se naći na albumu. Payne se kao solo izvođač pubici predstavio top 10 hitom “Strip That Down“ na kom je gostovao reper Quavo, član popularnog hip hop tria Migos. Na drugom singlu “Get Low“ gostuje popularni producent Zedd, a nedavno je objavio latino r&b pesmu“Familiar“ na kojoj gostuje J.Balvin. Najveću poslasticu fanovi su dobili početkom godine, kada je Payne objavio “For You“ , vodeći singl sa saundtreka za film “Fifty Shades Free“ na kom se pojavljuje i Rita Ora. Singl je ubrzo osvojio vrhove svetskih top listi, a duo ga je izveo i na cenjenim Brit Music Awards.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Budimo u dnevnom kontaktu, na mreži svih mreža