Luke Black najavljuje novi singl nakon nastupa u legendarnom berlinskom klubu Berghain! – bumradio018.rs

bumradio018.rs

From the blog

Luke Black najavljuje novi singl nakon nastupa u legendarnom berlinskom klubu Berghain!

Srpski pop muzičar Luke Black, nastupio je u legendarnom berlinskom klubu Berghain u sklopu revije srpske modne dizajnerke Ivane Pilje.

“Moje revije ne vidim nikada kao standardne, uvek volim da napravim nešto više, da dam momenat neočekivanog. Spoj različitih tipova umetnosti mi je veoma bitan, i zato sam se za reviju u Berlinu odlučila na saradnju sa Luke Blackom.” – rekla je Ivana Pilja.

Ivana Pilja je svoju novu kolekciju predstavila na BAFW (Berlin Alternative Fashion Week) u klubu Berghain, a tokom revije su nastupali Luke Black i umetnik Hungry. Luke Black je uz pomoć vizuelnog umetnika iz Subotice – Vasilija Vujovića (VASSO) uživo predstavio materijal sa “Thorns” EP-a i premijerno izveo svoj novi singl čiji se izlazak očekuje krajem aprila.

“Još kao mlađi sam koristio modu kao poseban način umetničkog izražavanja u trenutcima kad mi je muzika delovala nedostupno. Oduvek sam bio zainteresovan za različite oblike kostima, ali takođe i za modu koja povezuje ljude. Ivana Pilja deli sličnu viziju sa mnom, kroz hrabrost, neustrašivost i poricanje gravitacije, za šta sam ja zainteresovan kao muzičar. Mojim nastupom u Halle am Berghain u Berlinu smo kombinovali muzičko i modno umeće i napunili dvoranu svetski poznatog kluba tamom i emocijom koje u isto vreme negira gravitaciju zvuka, kombinovanjem opere i tehno muzike!” – rekao jeLuke Black o poseti Berlinu i saradnji sa Ivanom Piljom.

Odmah po povratku iz Berlina Luke Black je snimio i video spot za novi sing koji će u isto vreme sa pesmom biti dostupan na Luke Black YouTube/VEVO kanalu. Protekle dve godine on provodi u radnom raspoloženju, objavivši tri singla “D-Generation”, “Holding On To Love” i “Demons”, ali i “Thorns” EP, kao i dva remix EP izdanja, a u međuvremenu se uživo predstavio i svojim fanovima u Srbiji, Austriji, Kini, Italiji i San Marinu. Luke Black će 21. aprila ponovo nastupati u Berlinu u klubu IPA.

(izvor:universalmusic.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Budimo u dnevnom kontaktu, na mreži svih mreža