Marija Žeželj debi singlom “Dance Like Nobody’s Watching“ započinje muzičku karijeru – bumradio018.rs

bumradio018.rs

From the blog

Marija Žeželj debi singlom “Dance Like Nobody’s Watching“ započinje muzičku karijeru

Multitalentovana Marija Žeželj danas predstavlja debitantski singl “Dance Like Nobody’s Watching“, kao i spot na svom YouTube/VEVO kanalu. Prvi singl Marija objavljuje pod izdavačkom kućom Universal Music Serbia (deo Universal Music Group). 

Marija je rođena 1999. godine u Novom Sadu, i za kratko vreme je već nanizala brojne uspehe: njen beauty & lifestyle YouTube kanal jedan je od najgledanijih u regionu, prošle godine je objavila prvu knjigu pod nazivom“Moj slatki život“ za izdavačku kuću Vulkan, a takođe je odnela titulu “Lice Godine sveta” (The Look Of The Year 2016 World Beauty Award) kao model koju zastupa Model Scouting Office.

Obrada pesme “Love Yourself“ Justina Biebera, koju je Marija snimila sa svojom drugaricom Bogdanom Živković, bila je dovoljna da Universal Music Serbia tim prepozna njenu nadarenost za muziku i ponudi joj probno snimanje singla. Početkom marta Marija je otišla u muzički studio austrijskog producentskog duaPopmaché u Beču na prvo probno snimanje koje će joj ubrzo doneti i ponudu za potpisivanje ugovora sa Universal Music Group. Rezultat: neodoljiva i aktuelna pop numera “Dance Like Nobody’s Watching“ koja sve diže na noge.

O spotu “Dance Like Nobody’s Watching“  –

Spot pod rediteljskom palicom Marcelle Zanki sniman je na urbanim lokacijama (ulice, krovovi zgrada, skejt park, itd.) i kombinuje dinamične kadrove plesnih pokreta koreografa Igora Koruge, ljubavnu priču, kadrove njenih prijatelja i same Marije, ali i moćne slike grada za koje zaslužan direktor fotografije Lazar Bogdanović. Celo raspoloženje koje prati video odraz je #YOLO generacije milenijalaca, i inspiraciju nalazi u citatu Williama W. Purkeya: “Moraš da plešeš kao da niko ne gleda, voliš kao da nikad nećeš biti povređen, pevaš kao da te niko ne sluša i živiš kao da je raj na Zemlji…“.Kao stilista ali i jedan od aktera spota bio je i Marijin najbolji prijatelj Vladimir Gašić (poznat i kao streetfashion101).

Najzad, spot ilustruje Marijinu generaciju, njihov način života, kao i prirodu njihove komunikacije kroz veoma personalizovanu priču, prikazujući njenu energičnu ličnost kao pravog predstavnika njene publike.

(izvor: universalmusic.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Budimo u dnevnom kontaktu, na mreži svih mreža