Mary J. Blige u saradnji sa Kanye West-om objavila novi singl “Love Yourself“ – bumradio018.rs

bumradio018.rs

From the blog

Mary J. Blige u saradnji sa Kanye West-om objavila novi singl “Love Yourself“

Jedna od najpoznatijih R&B pevačica današnjice, Mary J. Blige, je objavila novi singl “Love Yourself” na kojem gostuje i Kanye West. Singl će se pojaviti na novom albumu “Stenght Of A Woman”.

Mary J. Blige je svoju karijeru započela pre 25 godina sa singlom “You Remind Me”. Tada još uvek nepoznata Blige pokrenula je svoju muzičku karijeru uz Puff Daddy-a tada muzičkog velikana, a na prvom albumu se pojavljuje i čuveni Busta Rhymes. Tokom svoje karijere je objavila 12 albuma, koji su prodati u preko 50 miliona primeraka, a takođe je objavila i preko 50 singlova. Trenutno važi za jednu od najuspešnijih R&B pevačica u istoriji čemu doprinosi činjenica da je osvojila preko 100 muzičkih nagrada i inspirisala mnoge pevače i pevačice današnjice među kojima je i Adele.

Sada, nakon trogodišnje pauze, Mary J. je spremila novi album sa kojeg smo već imali prilike da čujemo dva singla. Pesma “Love Yourself”, kao što i ime implicira govori o tome da moramo naučiti da volimo sebe, pogotovo ukoliko želimo da volimo druge, ali i da drugi vole nas.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Budimo u dnevnom kontaktu, na mreži svih mreža