Muzika iz filma ‘Jesen samuraja” – bumradio018.rs

bumradio018.rs

From the blog

Muzika iz filma ‘Jesen samuraja”

jesen-samuraja-plakat-cir_223x324_srbJesen samuraja je romantična komedija sa mnogo smeha, ali i nežnih osećanja. Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih komičnih situacija.
Kao i svaki film, i ovaj ima zanimljivu muzičku temu. Snage su udružili Sara Jo i Marko Mandić, koji su za potrebe filma obradili poznati hit grupe Xenia- Troje, u novom modernom aranžmanu.

Podsetićemo, ovo domaće ostvarenje svoju premijeru u Nišu imaće u novom Cineplexx bioskopu, u okviru Stop-Shopa, koji zvanično počinje sa radom 10. novembra.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Budimo u dnevnom kontaktu, na mreži svih mreža