Niški bend Voodoo objavio spot za singl “Washed away” – bumradio018.rs

bumradio018.rs

From the blog

Niški bend Voodoo objavio spot za singl “Washed away”

Niški rok sastav Voodoo objavio je spot za novu autorsku pesmu “Washed away. I pesma i spot su snimani u Nišu , a iz niškog benda navode da je sam proces  nastajanja pesme i spota trajao  nekoliko meseci, sa namerom da se bend predstavi što bolje i ozbiljnije niškoj publici, ali i publici koja ih prati u drugim gradovima u Srbiji.

“Washed away” je nastao pod produkcijskom palicom Rodoljuba Avramovica, tekst je napisao Nikola Ćirić koji ističe da je pesma govori o upoznavanju samog sebe. 

“U sustini pesma govori o individui koja ima problema sa uspoznavanjem samog sebe kao osobu i njegovu svrhu u zivotu, i uprkos tome kako se to odrazava na njegov zivot a i druge u okolini. Naravno, on ne shvata i ne vidi  kako ustvari lose utice na sebe i sebi drage osobe. Zato u pesmi postoje segmeti gde se “oni” njemu obracaju sa namerom da mu pomognu ali ne uspevaju,” rekao je autor Nikola Ćirić.

Bend  postoji od 2015 godine i do sada iza sebe ima jedan EP od tri pesama pod nazivom “Subject zero” i jedan samostalni album pod nazivom “Braindead” na kojem se nalazi osam pesama. 

 Planovi za buducnost su im da se sto vise aktiviraju kada su svirke u pitanju i da rade na promociji singla, a prva promocija desice se u Nisu 29. Novembra u klubu Black stage sa pocetkom od 21:30. Kao gosti, nastupice veoma mlad niski bend Helium.

Bend nastupa u sledecem sastavu – vokal – Nikola Ciric , gitara – Lazar Miladinovic, bass gitara – Veljko Grujic, ritam gitara – Petar Milisavljevic, bubanj – Lazar Krmpot.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Budimo u dnevnom kontaktu, na mreži svih mreža