Novi studijski album Emeli Sandé! – bumradio018.rs

bumradio018.rs

From the blog

Novi studijski album Emeli Sandé!

Emeli Sandé je objavila novi album Long Live The Angels“, prethodno najavljen singlom “Hurts. Novo izdanje nasleđuje debitantski album Our Version Of Events iz 2012. godine.

Album “Long Live The Angels je sniman u Njujorku, Los Anđelesu, Londonu i Oksfordu. Izdanje donosi 15 novih pesama u standardnom izdanju, odnosno 18 u deluxe izdanju. Produkcijom albuma su se pozabavili Jay Electronica, Naughty Boy, Mac & Phil kao i mnogi drugi, a sve to u saradnji i dogovoru sa Emeli Sandé. Celo izdanje je inspirisano osećajem slobode i samospoznaje, kao i njenim zambijskim korenima.

Za singl “Hurts” je snimljen i video spot:

Na pesmi “Tenderly” gostuje The Serenje Choir – hor u kome pevaju njen otac i rođaci, a ime potiče od istoimenog grada Serenje u Zambiji.

Mnogo toga se dogodilo škotskoj muzičarki tokom protekle četiri godine. “Our Version Of Events je bio najprodavaniji album 2012. godine u Velikoj Britaniji, a proveo je 63 nedelje za redom na Top 10 album listi. Sandé može da se pohvali nastupom u Beloj kući ali i nastupom na ceremoniji otvaranja i zatvaranja Olimpijskih igara 2012. godine.

Osvojila je čak tri BRIT, dve Ivor Novello, i jednu BET nagradu, kao i mnoge druge. Sve to ju je mnogo iscrpilo, a 2013. godine je odlučila da malo pauzira.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Budimo u dnevnom kontaktu, na mreži svih mreža