O nama – bumradio018.rs

bumradio018.rs

O nama

Kada nam je Republička radiodifuzna agencija dodelila dozvolu za emitovanje programa, pitali smo Nišlije kakav radio bi želeli da slušaju. Na osnovu njihovog mišljenja, definisali smo okvire u kojima ćemo se kretati, da ih naš program ne bi razočarao ni u jednom trenutku.

Nišlije su se nedvosmisleno izjasnili da žele radio koji će emitovati samo hitove… i – to smo im i ponudili: pažljivo odabrane hitove koje svi volimo. Hitove osamdesetih i devedesetih, hitove novog milenijuma. Na odabranoj muzici, baziran je naš kompletan program.

Slušaoci u Nišu su želeli da dobiju radio koji ih ne zatrpava dosadnom pričom. Zato smo odlučili da u etar propuštamo samo teme koje su relevantne za život naših slušalaca. Poštujemo njihov ritam, njihove obaveze, njihove emocije, trudimo se da pridobijemo poverenje i naklonost svakog od njih, i pre nego što bilo šta emitujemo u etar, analiziramo da li i koliko to zanima naše slušaoce.

Insistiramo na kvalitetu, čak i ako to znači da je neophodno da u pripremu programskih sadržaja uložimo mnogo više rada i vremena nego što se to očekuje od jedne lokalne radio stanice.
Što se profila tiče, naša primarna ciljna grupa su slušaoci između 25 i 40 godina. U praksi – pokazalo se da nas najradije slušaju bračni parovi u tridesetim godinama (muž na kraju, žena na početku svojih tridesetih). Zaposleni su, žive u kući na području Niša, imaju u proseku dvoje dece. Voze Fiat Punto, letuju na Tasosu. Njeni ili njegovi roditelji žive na selu i “logistički” ih pomažu hranom i čuvanjem klinaca. U kalkulacijama su da podignu kredit, i renoviraju kuću. Razmišljaju o pokretanju sopstvenog posla kada deca još malo porastu. Čitaju knjige. Trude se da se hrane što je zdravije moguće, rekreiraju se vožnjom bicikla…
U Nišu se čujemo na 99,5 megaherca, a u ostatku sveta na www.bumradio018.rs

Budimo u dnevnom kontaktu, na mreži svih mreža