Od 16. septembra nova programska šema Radija Bum 018 – bumradio018.rs

bumradio018.rs

From the blog

Od 16. septembra nova programska šema Radija Bum 018

Radio Bum 018, od svog nastanka, pratio je najnovije trendove i osluškivao koje hitove Nišlije žele da slušaju. Znamo da uz muziku obavljate različite aktivnosti. Da slušate radio dok vozite, usisavate po kući, pravite kolače, sređujete dvorište i naravno dok ste na poslu. Sproveli smo opsežne ankete o tome kakvu muziku bi želeli da slušate i napravili novu programsku šemu koja kreće sa emitovanjem  od 16. septembra u 08h ujutro.

Urednik programa Milan Mitevski ističe da će se novi program bazirati na ravnoteži domaćih i stranih hitova.

Pažljivo smo analizirali sve ankete, osluškivali komentare, predloge, ideje i kao rezultat, dobili smo jedinstveni miks muzike. Iako deluje nemoguće, pažljivim odabirom ponudićemo slušaocima jedan potpuno drugačiji muzički format. I dalje će to biti samo najbolja muzika, samo sa mnogo više začina“.

Jedna stvar se sigurno neće menjati. Slušaoci Bum radija i u buduće neće biti zatrpavani dosadnom pričom. U etar će izaći samo najbitnije informacije vezane za život Nišlija.

“Radio Bum 018 će i dalje biti građanski servis. Preduzetnici iz Niša koji su pokrenuli neki zanimljiv biznis imaće priliku da se predstave u okviru segmenta “Poslovna sreda” potpuno besplatno,” rekao je direktor udruženja Bum 018, Nikola Panić.

Kako iz uredništva radija Bum 018 naglašavaju i dalje će se insistirati na kvalitetu, dok će se na programu raditi mnogo više nego što se to očekuje od jedne lokalne radio stanice.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Budimo u dnevnom kontaktu, na mreži svih mreža