Ona vlada pop muzikom, a on je kolumbijski superstar – zajedno predstavljaju singl „Medellin“ – bumradio018.rs

bumradio018.rs

From the blog

Ona vlada pop muzikom, a on je kolumbijski superstar – zajedno predstavljaju singl „Medellin“

Bum radio 018/ Universal Music Serbia

Malo je reći da je svetska publika željno iščekivala novo izdanje pop kraljice Madonne. Ona i kolumbijska zvezda Maluma danas su predstavili „Medellin“, prvi singl sa njenog predstojećeg albuma „Madame X“, najavljenog za 14. jun! Nadamo se da ste spremni!

Tizeri su prethodnih dana uzdrmali internet zajednicu i o ovom izdanju se nagađalo sa velikom strašću. Sada, nakon predstavljenih vizuala, dolazi i zvanična najava četrnaestog studijskog albumapod nazivom „Madame X“!

Pod kreativnim uticajem života u Lisabonu tokom proteklih nekoliko godina predstojeći album je kolekcija od 15 novih pesama koje slave dug i intenzivan odnos Madonne i latino muzike i kulture, kao i drugih globalnih uticaja. Pevanje na portugalskom, španskom i engleskom jeziku koje čini ovaj album, predstavljeno je najpre singlom „Medellin“, koji je koproducirao Mirwais i oslikava duh Maluminog rodnog grada. Osim toga, tu spadaju himna „I Rise“, jamajčanska dancehall numera„Future“ na kojoj se pridružuje Quavo i koju koproducira Diplo, kao i zvučno inovativna numera„Dark Ballet“.

„Lisabon je mesto gde se rodila moja inspiracija“, objašnjava Madonna. „Tamo sam našla svoje pleme i čarobni svet neverovatnih muzičara koji su učvrstili moje uverenje da je muzika širom sveta zaista povezana i da predstavlja dušu univerzuma.”

U toku više od 18 meseci snimanja u Portugalu, Londonu, Njujorku i Los Anđelesu, Madonna je na četrnaestom studijskom albumu sarađivala sa producentskim imenima kao što su Mirwais, Mike Dean, Diplo i drugi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Budimo u dnevnom kontaktu, na mreži svih mreža