Osmi studijski album pop princeze sa Barbadosa! – bumradio018.rs

bumradio018.rs

From the blog

Osmi studijski album pop princeze sa Barbadosa!

rijana

Nakon uspešnih singlova “Work” feat. Drake, “Kiss it Better” i “Needed Me”, Rihanna objavljuje novi, četvrti “ANTI” singl – baladu “Love On The Brain”.

 

“ANTI” je osmi studijski album pop princeze sa Barbadosa koji je objavila bez najave početkom godine (28. 01.) nakon nekoliko godine pauze u objavljivanju albuma. Ovo je prvi album još od 2012. godine kada je izašao “Unapologetic”, a ovogodišnjim studijskim izdanjem – “ANTI” je srušena Rihannina dugogodišnja tradicija objavljivanja albuma u novembru mesecu.

 

Kao izvršni producent ovog albuma Rihanna je sama pisala većinu pesama, a zajedno sa brojnim producentima i muzičarima oblikovala “ANTI” zvuk. Jeff Bhasker, Boi-1da, DJ Mustard, Hit-Boy, Brian Kennedy, Timbaland, No I.D. i Florence and The Machine. Riri je obradila i pesmu australijskog psihodeličnog benda Tame Impala –Same Ol’ Mistakes”, a koja se u originalu zove New Person, Same Old Mistakes”, dok je bend takođe pomogao u samoj produkciji albuma.

Zajedno sa pomenutim producentima i muzičarima, Rihanna je u pop zvuk inkorporirala mračnu, zaraznu i minimalističku melodiju propraćenu tekstovima većinski usmerenim ka kompleksnosti ljubavnih odnosa.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Budimo u dnevnom kontaktu, na mreži svih mreža