Radio Bum 018 i Cineplexx Niš vas vode na premijeru filma “LED” sa Milošem Bikovićem !!! – bumradio018.rs

bumradio018.rs

From the blog

Radio Bum 018 i Cineplexx Niš vas vode na premijeru filma “LED” sa Milošem Bikovićem !!!

Drage dame, ovo je vaš dan! Ne propustite najemotivniju istinitu priču koja nam dolazi na veliko platno bioskopa Cineplexx Niš, na Ladies night događaju, koji je zakazan za 8. mart sa početkom od 20 časova. Neka ovaj dan žena bude za pamćenje! Karte za Ladies night događaj i emotivnu rusku bajku „Led“ uveliko su prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Niš.

„Led” je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju. Još od ranog detinjstva, Nađa je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nađa doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Da li verujete da ljubav pobeđuje sve? Uverite se u snagu ljubavi uz našeg mladog i već izuzetno priznatog glumca Miloša Bikovića i prelepu rusku glumicu Aglaju Tarasovu.

Ne propustite ovaj Ladies night događaj i provedite Dan žena u posebnom ambijentu bioskopa Cineplexx Niš i prepustite se emocijama.

Kao i uvek Bum radio 018 ima iznenađenje za sve vas.

Podelite objavu sa naše zvanične fb strane na svom profilu, tagujte osobu u komentaru sa kojom bi išli i možda ste baš vi dobitnik specijalnog paketa ulaznica!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Budimo u dnevnom kontaktu, na mreži svih mreža