U susret praznicima – Pokloni PIZZU dragoj osobi !!! – bumradio018.rs

bumradio018.rs

From the blog

U susret praznicima – Pokloni PIZZU dragoj osobi !!!

pizza-capricciosaDo kraja 2016. ostalo je malo više od mesec dana. Niš se uveliko ukrašava, i slobodno se može reći da nas lagano  hvata, prednovogodišnja euforija. Većina radnji je spremno dočekala polovinu novembra i iskusno krenula u akcijska sniženja i rasprodaje. A ima za svakoga po nešto. U zavisnosti kakvi su vam apetiti.

Kako bi se polako pripremili za ludilo koje nas očekuje, a da bi u isto vreme napravili nešto lepo, Bum radio nastavlja sa iznenađenjima za svoje slušaoce i pratioce na društvenim mrežama.

Nakon mnogo poklona koje smo mi vama podelili, sada je došao red, da i vi nekom nešto poklonite . U ovom slučaju jednu standard Pizzu iz picerije “BOSS”. Naravno, uz našu malu asistenciju. Razmislite, koga biste voleli da obradujete na ovakav način, ko obožava ovaj italijanski specijalitet, ili, kome biste možda želeli da kažete neku lepu reč, da se nekome zahvalite, ili šta god vam drugo padne na pamet. Važno je, zapravo najvažnije, da ste kreativni i originalni, ostalo je naša briga.

Dakle, napišite nam u komentarima na našoj fb strani, kome biste i zašto poklonili pizzu ?!

Najzanimljiviji  komentar, dobija šansu, da u petak 25.11.2016  obraduje dragu osobu…. 🙂

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Budimo u dnevnom kontaktu, na mreži svih mreža